пʼятницю, 12 листопада 2021 р.

                               Міжнародний  проект “ Communicate with Europeans”

     Один із важливих етапів вивчення англійської мови — це розмовна практика. Спілкування з носіями відкриє для вас безліч нових формулювань, які не вживаються на письмі — скажімо, сленгові слова. Важливо шукати співрозмовників, які точно не володіють вашою рідною мовою — тоді ви докладете максимум зусиль до того, аби вас зрозуміли.

       До того ж, жива комунікація занурює в культуру країни, мову якої ви вивчаєте — таким чином можна більше дізнатися про звички та побут, а це — додатковий інтерес та додаткова мотивація до вивчення. Знаходити співрозмовників можна самостійно. У вересні ми знайшли нових друзів та партнерів проекту, з якими успішно тренуємо наші навички спілкування.

   Учні 2(6)-А,Б класів виконали друге завдання міжнародного проекту

“ Communicate with Europeans на платформіeTwinning. Партнерами проекту є вчителі та учні з Словаччини, Румунії та Франції. Діти робили презентації та записували відео про своє місто, школу та щоденні справи. Всі матеріали розміщені на дошці Padlethttps://ru.padlet.com/ugladka3110/k55mz7unrsknrn2i 

Учні розповідали про кількість уроків, свої улюблені предмети та захоплення.

     Отже, що спілкування з носіями мови — це не лише корисно, а й весело. Адже у вас неодмінно з’являться знайомі або навіть друзі в різних країнах, ви зможете дізнатися багато нового про світ і розповісти іншим дещо про себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар