вівторок, 7 вересня 2021 р.

 

Відзнаку eTwinning Quality Label отримано

          Учні 2(6)-А,Б класів отримали відзнаку  eTwinning Quality Label за роботу над міжнародним проектом “eTwinningland”. Партнерами проекту були представники з Греції, Туреччини, Північної Македонії, Сербії та Польщі. Так як школи в цих країнах  були зачинені та частково працювали за змішаною формою навчання, то зустрічі відбувалися в онлайн режимі. Учні представляли себе за допомогою застосунку «Chatterpix», усі відео розміщені на віртуальній дошці Padlet.  Усі учасники мали  змогу прокоментувати відео та прослухати інформацію про своїх однолітків англійською мовою.

          Наступним завданням проекту «eTwinningland» було створення власного аватару-мешканця казкової країни. Учні творчо підійшли до виконання цього завдання та використали додаток Pixton, щоб створити віртуальну версію себе. За допомогою цього додатку можна створити не тільки зовнішність, але й вибрати пози та рухи, додати репліки героя, намалювати комікс.

          Онлайн зустріч була з  дитячою письменницею з Туреччини. Вона презентувала цікаву історію про тварин та їх вподобання в одязі. Потім усі розповідали про себе та описували одяг однолітків.

           В травні відбулась остання онлайн зустріч, під час якої учасникам було запропоновано намалювати свої іграшки онлайн. Усі робили це одночасно, використовуючи додаток Miro. Кожна країна мала свою власну віртуальну поличку, на яку складали іграшки. Діти з захопленням малювали та потім ділилися враженнями від цього додатку.

             Таким чином, під час виконання усіх завдань проекту учні гімназії підтримували зв’язок з однолітками та вдосконалювали свої мовні та ІКТ навички за допомогою інструментів web 2.0.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар