понеділок, 23 листопада 2020 р.

 eTwinning project “I keep my health”

Учні 3(7)-А, Б класів продовжують роботу над проектом “I keep my health”. В проекті беруть участь 19 вчителів та іх учні з Туреччини, Хорватії, Португалії, Іспанії, Польщі та Словаччини. Наш проект сприятиме підвищенню учнів обізнаності щодо здоров’я. Завдяки різноманітним завданням  та заходам учні дізнаються про способи збереження здоров'я.

На прикладах особистої поведінки учні помічають важливість підтримання особистої чистоти, різноманітного харчування, правильної постави, фізичної активності, обмеження часу на роботу з цифровими технологіями тощо для збереження здоров’я.

Крім того, цей проект буде підвищувати обізнаність учнів  щодо концепцій носіння масок, регулювання соціальної дистанції, частого та акуратного миття рук, а також гри у дистанційні ігри, які набули більшого значення через спалах COVID-19.

В жовтні святкували День яблук та обговорювали їх корисні властивості. В листопаді вели розмову про діабет та шкідливий вплив глюкози на організм людини. 20 листопада відбулась онлайн зустріч вчителів-партнерів проекту, знайомство та обговорення найбільш вдалих моментів проекту.


Немає коментарів:

Дописати коментар